Jelszóváltoztatás, felhasznált idő lekérdezése, postafiókok kezelése aliasok megadása CGI futtatása beállítása


Tisztelt Felhasználónk!
     
    Szeretnénk néhány jó tanácsot adni arra az esetre, ha valamilyen kérdése lenne felénk, vagy hibaüzenetet kap, és nem tudja megoldani a problémát.
     
     
    Ügyfeleinket a Inter.net azonosító (LOGIN NÉV) szerint tartjuk nyilván, és ez alapján tudjuk az Ön adatait a leggyorsabban megtalálni. A gyorsaság számunkra ugyanolyan fontos, mint Önnek, ezért lényeges számunkra, hogy amikor felhív bennünket, akkor már kéznél legyen a LOGIN NÉV.
     
    Ügyfeleink jelszavát nyilvántartásunkból nem adjuk ki harmadik személynek. Abban az esetben, ha elfelejtette a jelszót vagy újat szeretne készíteni, kérjük, hogy faxon jelezze jelszó változtatási igényét.
     
    Elektronikusan a jelszóváltoztatás itt található meg..
     
   
     
Számla reklamáció:
     
    Amennyiben havi számlájával kapcsolatban észrevétele van, kérjük, eloször keresse meg azt a számlát, amellyel probléma van és egyeztesse az Inter.net honlapján található információkkal. Amennyiben továbbra is panasszal szeretn élni számlaösszegével kapcsolatban, hívja az Ügyfélszolgálatot. A "login" neve bemondása után mondja el panaszát. A "login" nevet a számlán is megtalálja.
     
    Technikai hiba: Abban az esetben, ha valamilyen technikai hibával találkozik a hálózaton, vagy az Inter.net által adott szoftverben, kérjük tegye meg a következoket, mielott hívná az ügyfélszolgálatot.
     
  Keresse meg az Internet eléréséhez használt LOGIN nevét.
  Kapcsolja be a számítógépet és nyissa meg a kérdéses programot.
  Ellenorizze le azt, hogy pontosan melyik verziószámú software-t használja.
  Jegyezze fel a pontos hibaüzenetet, amit a számítógéptol kap.
   
     
Hogyan találhatja meg az Ön által használt Internet software (pl.: Internet Explorer, Outlook Express, stb... verziószámát?
     
    A verziószámot megtalálja az adott program Súgó (Help) menüben. Kattintson a névjegy sorra.
     
   
     
     
Hol találhatja meg legkönnyebben a Login nevét (azonosítóját)?
     
  Nyissa meg a MS Internet Explorer 3.0.1-et, majd válassza az "Eszközök/Nézet" menüt. A megjeleno ablakban válassza a "Kapcsolat" fület, majd a "Beállítások" gombra kattintson. Az Inter.net beállítások ablak alsó harmadában találja meg a "login" nevet és a jelszót.
  Nyissa meg a MS Internet Explorer 5.01-t, majd válassza az "Eszközök/Internet" beállítások menüt. A megjeleno ablakban válassza a "Kapcsolat" fület, majd a "Beállítások" gombra kattintson. az Inter.net beállítások ablak alsó harmadában találja meg a "login" nevet és a jelszót.
     
   
     
Segítségnyújtás
     
    Telefonos ügyfélszolgálatunk a munkanapokon 7.00-22.00 óráig, hétvégén 8.00-20.00 óráig hívható (+361-465-7800). Természetesen e-mail-ben is várjuk észrevételiket és kérdéseiket. Használja a további e-mail címet: ugyfelszolgalat@hu.inter.net
     
   
     
  Előre is köszönjük, hogy segíti munkánkat!
   
     
     
Vissza a főoldalra