Jelszóváltoztatás, felhasznált idő lekérdezése, postafiókok kezelése aliasok megadása CGI futtatása beállítása


     
A szerzodéskötéshez szükséges okmányok.
     
Magánszemély esetén:
    Személyi Igazolvány vagy Útlevél,
     
Cég esetén:
    Cégbírósági bejegyzés, Aláírási címpéldány. Abban az esetben, ha nem az aláírásra jogosult köti a szerzodést, akkor ezt csak névre szóló meghatalmazással fogadjuk el.
     
  Ha Ön szerzodést köt valamelyik díjcsomagunkra, akkor a használattól függetlenül havonta számlázzuk a választott díjcsomag egyhavi elofizetési díját. A belépést követoen egy hónapig nem számlázunk, az elso számlát a második hónapban kapja, ami az azt követo hónapra az elofizetési díjat és az elozo hónapra vonatkozó esetleges díjcsomag különbözetet tartalmazza.
Ha Ön a díjcsomagon kívül egyéb szolgáltatásainkat is igénybe veszi, ennek neve és értéke a számlán az utolsó sorokban megjelenik.
Az Inter.net Magyarország Kft egyéb szolgáltatásait honlapunkon, az aktuális árlistában találja meg.
   
     
Fizetési módok
     
A számla ellenértékét ügyfeleink kiegyenlíthetik :
     
  Fizetés csekkel:
    A csekkel történo fizetés esetén a számlához mellékeljük a kitöltött Készpénz átutalási megbízást.
     
  Fizetés átutalással:
    Átutalással történo fizetés választásakor a számlához mellékeljük a Banki átutalási megbízást.
     
Megjegyzés:
    ha átutalásos fizetési módot választ, kérjük, hogy szerzodéskötéskor szíveskedjék megadni a bankszámlaszámát.
     
     
  Ha a számlázással kapcsolatosan kérdése merül fel, hívja munkatársainkat a 465-7820-as telefonszámon. E-mail: szamla@hu.inter.net
   
     
Számlázás
     
   

Az Inter.net Magyarország Kft-nél a számlák lezárása a hónap második felében, pénteken történik. A számlalevelet általában a következo hét közepén kapja kézhez.

Az előfizetési díjat elore, az esetleges díjcsomag különbözetet utólag kell fizetni. Mivel szerzodéskötéskor kéthavi díjat kérünk, így az elso számla a szerzodéskötéstol számított második hónap közepén esedékes. Ennek elszámolását az alábbi példa illusztrálja:

A felhasználó június 12-én lett az Inter.net Magyarország Kft ügyfele. Június 19-ig (egy héten belül) ÁFÁ-s számlát küldünk a szerzodéskötéskor befizetett kéthavi elofizetési díjról. Az elso számlát július közepén kapja, amiben az augusztusi elofizetési díj és az esetleges júniusi díjcsomag különbözet szerepel. Ha a díjcsomagon kívül más szolgáltatást is megrendelt, akkor ennek a díja is a havi számlán szerepel. Például ha plusz postafiókot rendelt (havi díja 1000 Ft + ÁFA), nem kell kifizetnie azt szerzodéskötéskor, de az elso számlán már megjelenik.

Figyelem: Az elofizetési díj egy adott díjcsomagra egy hónapra vonatkozik! Ha Ön nem használta ki a díjcsomagban szereplo óraszámot, a fennmaradó ido nem viheto át a következo hónapra! Minden megkezdett hónapra a teljes havi elofizetési díj számlázódik ki.

Az Inter.net Internet hálózati telefonszáma hívásakor a telefondíjat a helyi telefonszolgáltató ( pl.: Matáv ) fogja Önnek kiszámlázni, mely a mindenkori telefondíjaknak megfeleloen helyi beszélgetésnek számít. A nagyobb városokban helyi hívószámokkal is rendelkezünk, de ezek a telefonszámok csak az adott városban hívhatóak helyi beszélgetésként.

A http://www.hu.inter.net/infocenter/hasznos/hasz1.htm oldalon megtalálhatja az említett városok listáját és a hozzájuk kapcsolódó hívószámot.

     
Fontos:
    Egy díjkörzeten belüli városok közötti telefonbeszélgetés nem helyi hívásnak számít az esetek többségében. Ha további Információkra van szüksége, kérjük lépjen kapcsolatban a telefon szolgáltatójával.
     
Elofordul, hogy egy-egy hónap végén a számlán az elofizetési díj kétszerese szerepel. Ez abban az esetben lehetséges, ha valamilyen okból kifolyólag Ön nem rendezte a számláját, és a rendszerünk felfüggesztette az elofizetését. Az ebbol adódó kellemetlenségek miatt mindig ellenorizze, hogy a számla felso részében melyik hónap szerepel. Ha például két olyan számlát talál, ami azonos hónapokra vonatkozik (pl. két darab júliusi számla), ellenorizze, hogy milyen tételek szerepelnek azokon. Valószínuleg az egyiken elofizetési díj, a másikon pedig díjcsomag különbözet fog szerepelni.
     
   
     
     
Vissza a főoldalra